News Mehedinti

🔴 PSD SE ȚINE DE CUVÂNT! AM REUȘIT! 🔴 PIEȚELE RĂMÂN DESCHISE!

Data: 11-11-2020
Deputații au decis că pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Legea, care conține amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.
 
‼️PNL și USR s-au abținut la vot.
 
,,Este inadmisibil ca sute de mii de producători să rămână fără mijloacele zilnice de subzistență. Mai mult de jumătate din producția de legume și fructe românești se vinde în piețele agroalimentare și era nevoie să îndreptăm nedreptatea făcută de PNL! Partidul Social Democrat susține producătorii locali și va promova în continuare produsele românești, atât de gustoase și de sănătoase!,, a declarat senatorul Liviu Mazilu.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus