News Mehedinti

100 de arbori plantați de jandarmi în anul Centenarului Marii Uniri

100 de arbori plantați de jandarmi în anul Centenarului Marii Uniri

Data: 27-11-2018

Jandarmii mehedințeni au participat marți, 27 noiembrie a.c.,  la o acțiune de împădurire organizată de Direcția Silvică Mehedinți și Garda de Mediu,  pe raza județului Mehedinti.

Activitatea s-a desfășurat în localitatea Balta Verde și a constat în plantarea de catre jandarmi,  a  100 de puieți  în semn de respect pentru cei 100 de ani de la Marea Unire.   

De-a lungul timpului, Jandarmeria Română a participat la mai multe activități de împădurire, contribuind astfel la protejarea naturii și refacerea ecosistemului.    


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus