News Mehedinti

30 de sancțiuni contravenționale aplicate în ultimele 24 de ore, în valoare de peste 8000 lei

30 de sancțiuni contravenționale aplicate în ultimele 24 de ore, în valoare de peste 8000 lei

Data: 30-10-2019

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi pe principalele sectoare de drum cât şi în zonele urbane, pentrua fluidizarea traficului şi a prevenirii evenimentelor rutiere, în special la orele de vârf.  

Activităţile preventive desfăşurate s-au materializat în controlarea a 56 de autovehicule și legitimarea unui număr de 64 persoane, fiind aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.830 lei.

Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 7 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 9 sancţiuni contravenţionale, pietoni - 2, lipsă documente – 3.
    
În cadrul acţiunilor au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 4 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus