News Mehedinti

50.000 de țigarete netimbrate, descoperite de polițiștii ORŞOVENI

50.000 de țigarete netimbrate, descoperite de polițiștii ORŞOVENI

Data: 21-5-2018

Un bărbat de 32 ani din municipiul Orșova a fost depistat în trafic cu țigări în valoare de 25000 lei.

La data de 19.05.2018, în timp ce desfășurau activități specifice, polițiștii orșoveni au depistat un bărbat de 32 ani, din municipiul Orşova, jud. Mehedinți, în timp ce transporta cu un autoturism, cantitatea de 50.000 ţigarete, netimbrate, de proveniență Serbia. Țigările identificate, în valoare de 25.000 lei au fost ridicate în vederea indisponibilizării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectare, deținere producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, vânzarea și desfacerea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată prin OUG 54/2010.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus