News Mehedinti

6.000 kg cereale, indisponibilizate de către polițiștii din Cujmir

6.000 kg cereale, indisponibilizate de către polițiștii din Cujmir

Data: 25-7-2018

La data de 24.07.2018, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Cujmir, au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat din județul Dolj.

Procedând la controlul autovehiculului s-a constatat că era transportată cantitatea de 6.000 kg grâu, pentru care conducătorul auto nu a putut să prezinte documente de însoțire a mărfii.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor legale, iar întreaga cantitate de cereale a fost indisponiblilizată.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus