News Mehedinti

8 tineri mehedințeni au ales să se alăture marii familii a pompierilor

Data: 19-5-2020

Începând din acest an și fetele au avut posibilitatea de a alege arma POMPIERI, cinci dintre ele reușind să devină eleve ale Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Una dintre acestea este o tânără mehedințeancă din localitatea Mărășești, care împreună cu alți șapte tineri motivați și dornici să învețe tainele meseriei de pompier au fost repartizați Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți pentru a desfășura stagiul de practică.

Pentru a-și însuși noi cunoștințe, dar și pentru a-și forma deprinderile necesare îndeplinirii cu succes a viitoarelor misiuni încredințate, elevii pompieri au fost repartizați, în funcție de domiciliu, subunităților inspectoratului, unde vor desfășura 640 de ore de pregătire, sub îndrumarea unor tutori profesionali. 

Patru dintre ei se vor pregăti în domeniul situațiilor de urgență la subunitatea Baia de Aramă, doi la Detașamentul Drobeta Turnu Severin, iar alți doi în cadrul Stațiilor de Pompieri Vânju Mare și Strehaia.

Le dorim succes în nobila meserie de a proteja semenii și le mulțumim că au ales să devină salvatori în domeniul situațiilor de urgență!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus