News Mehedinti

A inceput examenul național de BACALAUREAT! Au fost sporite masurile de ordine si siguranta!

A inceput examenul național de BACALAUREAT! Centrele de examinare din MEHEDINTI sunt pazite de jandarmi!

Data: 1-7-2019

Începând de astazi, 1 iulie, efective de ordine publică din cadrul Jandarmeriei Mehedinți sunt angrenate în misiuni de asigurare a climatului de ordine publică pe timpul desfășurării Examenului de Bacalaureat, la 9 centre de examinare din județul Mehedinți.

Misiunea jandarmilor vizează prevenirea faptelor ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de siguranță a examenelor programate.  

În perioada 01-04 iulie  a.c., jandarmii mehedințeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:

În toată această perioadă jandarmii vor menține permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de invățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus