News Mehedinti

ACCIDENT cu o VICTIMĂ pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin

ACCIDENT cu o VICTIMĂ pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin

Data: 15-6-2018

O persoană a fost rănită, astăzi, după ce a fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin, la intersecția cu drumul spre Magheru.

Neacordarea de prioritate este principal cauza a producerii accidentului in care au fost implicate două autovehicule, o rabă și un TIR. Șoferul TIR-ului a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus