News Mehedinti

Accident mortal între Cornea și Plugova!

Accident mortal între Cornea și Plugova!

Data: 10-7-2018

Cel mai periculos drum din Caraș-Severin face noi victime. Un accident grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, între Plugova și Cornea. Un autoturism a intrat în plin într-un TIR care vira la stânga.

Impact devastator între un autoturism și un TIR pe Drumul Național 6, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Caraș-Severin. Potrivit primelor date, mașina, care se deplasa dinspre Orșova spre Caransebeș, a intrat în plin în TIR-ul care efectua un viraj la stânga, spre o parcare. Nu se știe deocamdată cine se face vinovat de producerea accidentului, nefiind exclusă ipoteza ca șoferul autotrenului să fi efectuat virajul fără să se asigure. Cert este că o femeie de 69 de ani din autoturism și-a pierdut viața, iar soțul ei de 68 de ani a fost resuscitat la fața locului și a fost preluat de ambulanță, fiind în stare critică.

Toți cei implicați în accident sunt români, cei doi soți fiind din Drobeta Turnu Severin. Circulația rutieră este blocată.

Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers. Se pare că bărbatul care s-a aflat la volanul mașinii a fost stabilizat, aflându-se în continuare la Reanimare în spitalul din Caransebeș. sursa: expressdebanat.ro


Galerie foto

Accident mortal între Cornea și Plugova!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus