News Mehedinti

ACCIDENT pe Calea Timişoarei: două autoturisme implicate, o persoană rănită

ACCIDENT pe Calea Timişoarei: două autoturisme implicate, o persoană rănită

Data: 28-5-2019

Un accident rutier a avut loc pe Calea Timișoarei: o conducătoare auto în vârstă de 38 ani nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a fost acroșată de un alt autovehicul care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 41 ani, din Drobeta Turnu Severin. Ambii conducători auto circulau din direcţia Drobeta Turnu Severin-Orşova. Aceştia au fost testați cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferului de 41 ani i-au fost acordate îngrijiri medicale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus