News Mehedinti

Acoperişul unui imobil din Severin a fost cuprins de flăcări din cauza unui coş neizolat

Acoperişul unui imobil din Severin a fost cuprins de flăcări din cauza unui coş neizolat

Data: 12-2-2013

Un incendiu de proporţii a cuprins, ieri, acoperişul unui imobil din Severin. Vâlvătaia le-a dat mari bătăi de cap militarilor ISU Mehedinţi care s-au deplasat la faţa locului îndată ce au fost anunţaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost cel care a anunţat incendiul imobilului situat pe strada Calea Tîrgu Jiului. “În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti ci doar pagube materiale a căror valoare urmează a fi estimată de proprietarul imobilului, de asemenea nu au fost afectate clădirile învecinate”, au declarat reprezentanţii IPJ Mehedinţi, veniţi şi ei la locul incidentului.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin a început o anchetă în acest caz şi a stabilit că incendiul s-a produs datorită transferului de căldură de la coşul neizolat de evacuare a fumului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus