News Mehedinti

Acțiuni desfășurate de pompierii mehedințeni pentru limitarea răspândirii noului Coronavirus

Data: 28-10-2020
Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV2, urmărind responsabilizarea cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor individuale de protecție impuse de autorități.
 
În ultimele zile, pompierii mehedințeni au desfășurat 28 de acțiuni, opt dintre acestea în colaborare cu cadre ale IPJ, fiind verificate 168 de obiective. În urma verificărilor efectuate, care au vizat: 19 unități de învățământ, 5 sedii de primării, o instituție publică și 143 de societăți comerciale, dintre care: 108 magazine, opt spații de alimentație publică, cinci benzinări, cinci piețe, cinci târguri săptămânale, un centru comercial, 10 supermarketuri și un sediu de bancă, pompierii mehedințeni au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale - avertismente, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
 
Totodată, săptămâna trecută, echipaje operative de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au efectuat 93 de misiuni, 69 dintre acestea pentru decontaminarea unor ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), iar 24 pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau au intrat în izolare la domiciliu.
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus