News Mehedinti

Acțiuni preventive pentru prevenirea furturilor din şi de autoturisme, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

Data: 27-5-2020

Ieri, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o acțiune preventivă pentru prevenirea furturilor din şi de autoturisme, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.
Scopul acțiunii a constat în informarea cetățenilor cu privire la modalităţile de prevenire a infracţiunilor din şi de autoturisme.
Majoritatea infracţiunilor privind furturile din auto sunt facilitate de neatenţia şi neglijenţa proprietarilor.        
Principalele activităţi au constat în distribuirea de pliante cu recomandări preventive, discuții cu cetățenii şi afișarea unor fly-ere cu recomandări specifice la autoturisme.

 La data de 26 mai a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului de Ordine Publică Poliţiei au derulat activități în cadrul proiectului INVĂŢĂM ÎMPREUNĂ, proiect desfăşurat în mediul ONLINE, în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Mehedinţi.

Astfel,  au  fost postate pe platformele de învăţare temele educaţionale adaptate nivelului de vârstă al copiilor care cuprind activităţi practice, fişe de lucru, poveşti și jocuri de rol.
Activitățile au scopul de a dezvolta capacitea elevilor în proiecţii de viitor și sunt concepute în concordanţă cu nivelul de dezvoltare socio-emoţională astfel încât să fie atractive şi uşor de înţeles.
Elevii vor învăţa prin activităţi practice care sunt comportamentele care îi ajută să se dezvolte sănătos şi cum să se ferească de comportamente periculoase.Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus