News Mehedinti

Adrian Cican, inca un an de zile manager al Spitalului Municipal Orşova

Adrian Cican, inca un an de zile manager al Spitalului Municipal Orşova

Data: 27-7-2018

Adrian Cican, actualul manager al Spitalului Municipal Orşova, va ramane la conducerea unitatii medicale inca cel putin un an de zile.

Anuntul a fost facut public de catre primarul Marius Stoica, care in cadrul conferintei de presa care a avut loc zilele trecute si in care echipa manageriala a spitalului a prezentat bilantul unitatii, a declarat ca domnul Adrian Cican ramane managerul Spitalului.

Acestuia i-a fost prelungit contractul avand in vedere rezultatele foarte bune si performantele de care a dat dovada de cand este la conducerea Spitalului Municipal Orsova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus