News Mehedinti

Alin Tomoescu revine la conducerea IŞJ Mehedinţi, in locul Mirelei Pintea

Alin Tomoescu revine la conducerea Inspectoratului Şcolar Judetean Mehedinţi, in locul Mirelei Pintea

Data: 3-4-2019

Mirela Pintea Enea îşi încheie mandatul de inspector şcolar general al judeţului Mehedinţ. În locul său va fi numit Alin Tomoescu, cel care a mai deţnut pentru o scurtă  perioadă de timp această funcţe.

Alin Tomoescu este profesor de informatică, iar în ultimul timp a deţinut funcţia de director-adjunct la Şcoala Postliceală Sanitară Drobeta Turnu Severin. De asemenea, Alin Tomoescu este şi consilier judeţean.

Cel mai probabil, Mirela Pintea Enea va reveni la catedră, la Colegiul Naţonal „Traian” şi la Şcoala Postliceală Sanitară, acolo unde este profesoară de biologie. Sursa cafeneauapolitica.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus