News Mehedinti

 AMBULANŢĂ IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

AMBULANŢĂ IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Data: 21-2-2020

Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc în această dimineaţă la intersecţia străzii Cicero cu Bulevardul M. Viteazu din municipiul Drobeta Turnu Severin.  

O Ambulanţă şi un autoturism au fost implicate în evenimentul rutier care s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Poliţiştii ajunşi la faţa locului stabilesc care au fost cauzele exacte care au condus la acest accident.


Galerie foto

 AMBULANŢĂ IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus