News Mehedinti

ANGAJĂRI LA SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA

Data: 3-11-2020

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 rivind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 afrt. 27, Spitalul Municipal Orșova angajează fără concurs, pe perioadă determinată de 2 luni, următoarele funcții contractuale:

- 6 posturi de asistenți medicali generaliști, posturile aflându-se la secția de medicină internă, secția chirurgie generală, OG, ATI.

- 5 posturi de infirmieră, posturile aflându-se la secția medicină internă, secția chirurgie generală, OG, ATI.

Depunerea dosarelor se va face de la data de 03.11.2020 până la data de 05.11.2020 ora 15.00 la secretariatul unității. Selecția dosarelor se va face în fata de 06.11.2020 ora 09.00 și se vor afișa rezultatele selecției la sediul unității și pe site-ul unității la ora 10.00, oră de la care se vor susține interviurile. 

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului municipal Orșova, Biroul RUNOS, telefon 0252/361908 și pe site-ul acesteia www.spitalulmunicipalorsova.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus