News Mehedinti

APARTAMENT CUPRINS DE FLĂCĂRI ÎN CARTIERUL GURA VĂII

Data: 16-11-2020

Aseară, trei echipaje din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din cartierul Gura Văii, în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pompierii au localizat, imediat, incendiul care s-a manifestat într-o încăpere a locuinței, situate la parterul blocului, împiedicând extinderea acestuia la întregul apartament. Au ars obiecte de mobilier și materiale textile, nefiind înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost determinată de jarul căzut din sobă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus