News Mehedinti

Aplicatie tactică de cooperare la   Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I

Aplicatie tactică de cooperare la Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I

Data: 4-6-2018

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți a desfășurat  o aplicație tactică de cooperare privind modul de intervenţie în cazul pătrunderii în forţă şi atacul armat asupra unui obiectiv aflat în responsablitate.

Potrivit scenariului, un grup de infractori înarmați a atacat jandarmii care asigurau paza la Sistemului Hidroenergetic și de Navigație de la Porțile de Fier I. Infractorii, implicați în actiuni de contrabandă, au reușit să se baricadeze la baza blocului de comandă. S-a solicitat sprijin efectivelor din cadrul Detaşamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinţi, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti”  Craiova, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinti, care au realizat securizarea obiectivului şi au capturat elementele infractoare.

Prin această aplicație s-a urmărit perfecționarea  cunoștinţelor participanţilor privind formele şi procedeele de acţiune pentru îndeplinirea misiunilor specifice, dezvoltarea cooperării între forţele  participante şi descurajarea eventualelor acţiuni ilegale săvârşite în zona de dispunere a Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I.

La acțiunea jandarmilor  au participat efective din cadrul  Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta,,  Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinti, Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, Direcţiei Judeţene  de Informaţii Mehedinţi și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fratii Buzești” Craiova.   

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus