News Mehedinti

Aproximativ 15.000 țigarete descoperite asupra unui bărbat, în trafic

Aproximativ 15.000 țigarete descoperite asupra unui bărbat, în trafic

Data: 24-4-2019

În data de 23.04.2019, Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acţiune pe raza mun. Dr. Tr. Severin, pentru prevenirea și combaterea comerțului illicit cu produse accizabile, ocazie cu care a fost depistat un bărbat de 43 ani, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 14.960 țigarete, de diferite mărci, ce nu aveau aplicat marcaje sau care erau marcate necorespunzator.     

În cauză, au fost întocmite acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de: contrabandă, faptă prev de art. 270 alin. 3 din Lg. 86/2006, întreaga cantitate de produse accizabile fiind ridicate în vederea indisponibilizării.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus