News Mehedinti

 Un transport agabaritic va trece pe ruta Orşova-Drobeta Turnu Severin-Şimian

ATENŢIE ŞOFERI! Un transport agabaritic va trece pe ruta Orşova-Drobeta Turnu Severin-Şimian în aceste zile

Data: 25-2-2020

În perioada 25.02.2020 - 03.03.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :

Borș PTF - (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – Arad – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj – (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta  - Turnu Severin) – DN6 – Simian -DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF

Vehiculul transportă un tramvai.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus