News Mehedinti

Avertizări de INUNDAŢII pentru mai multe judeţe din tara / Vizat este si MEHEDINTIUL

Avertizări de INUNDAŢII pentru mai multe judeţe din tara / Vizat este si MEHEDINTIUL

Data: 1-8-2018

Hidrologii au emis, marţi, mai multe avertizări cod portocaliu şi cod galben de inundaţii, valabil pe râuri din judeţele Sălaj, Cluj, Bihor, Arad, Hunedoara, Gorj, Caraș-Severin și Mehedinți cu depăşiri ale Cotelor de inundaţie.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: afluenții Dunării aferenți sectorului amonte S.H. Drobeta Turnu-Severin, judeţele Caraș-Severin și Mehedinți. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus