News Mehedinti

Axa Duicu-Gherghe-Cican la Pro România Mehedinţi prinde contur

Axa Duicu-Gherghe-Cican la Pro România Mehedinţi prinde contur

Data: 22-3-2019

Se pare că zvonurile lansate în ultimele zile pe piaţa politică din Mehedinţi prind contur, iar Pro România construieşte o axă puternică în judeţ.

Adrian Duicu a fost numit preşedinte la Pro România Mehedinţi, lucru confirmat aseară, chiar de către el prin intermediul unei ştiri locale. Automat din această postură, Duicu e posibil să candideze din partea partidului pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Pe surse, se pare că Pro Romania joacă pentru candidatul la Primăria Drobeta Turnu Severin, posibil în persoana lui Constantin Gherghe, iar la Orşova, tot pe surse se pare că fostul consilier local şi fostul manager al Spitalului Municipal, Adrian Cican, se pregăteşte pentru a candida la primărie din partea partidului lui Ponta, un partid care acaparează nume grele din lumea politică mehedinţeană...


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus