News Mehedinti

Bărbat din Mehedinți, anchetat pentru tentativă de furt

Data: 30-11-2020

O femeie din comuna gorjeană Bumbești Pițic a cerut ieri ajutor poliției după ce persoane necunoscute ar fi pătruns pe proprietatea sa. Polițiștii au identificat un bărbat din Mehedinți.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința femeii, fără a sustrage bunuri sau valori.S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea faptei. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale. gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus