News Mehedinti

BĂTRÂN GĂSIT MORT ÎN SCARA UNUI BLOC DIN SEVERIN

Data: 26-11-2020

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost găsit fără suflare în scara blocului de către un locatar care a și anunțat poliția și ambulanța.

Bătrânul a fost găsit inconștient, iar în ciuda eforturilor depuse de medici prin manevrele de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență. Cel mai probabil cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus