News Mehedinti

CAMPANIE - TSD Drobeta Turnu Severin vine în sprijinul familiilor defavorizate, cu pachete pline de alimente, în pragul sărbătorilor de iarnă!

CAMPANIE - TSD Drobeta Turnu Severin vine în sprijinul familiilor defavorizate, cu pachete pline de alimente, în pragul sărbătorilor de iarnă!

Data: 7-11-2018

Cu ocazia sărbătorilor de iarna, Organizatia TSD Dr. Tr. Severin, reia campania umanitară devenita deja o tradiție, care are ca obiectiv vizita unui numar cât mai mare de familii defavorizate.

Tinerii social democrati Drobeta Turnu Severin si-au propus astfel sa aduca pentru o zi zâmbetul pe buzele unor oameni care au cu adevarat nevoie.

În acest sens, în perioada 8 noiembrie - 1 decembrie, la sediul PSD din Severin, de pe strada Traian nr. 76, oricine doreste sa participe la aceasta campanie, poate veni cu dulciuri, fructe, legume sau alimente de baza, urmand ca in data de 6 decembrie, tinerii TSD sa mearga cu pachetele adunate la mai multe familiile si copiii care nu isi permit prea multe in pragul sarbatorilor de iarna. Orice ajutor este binevenit!

,,Vă mulțumim anticipat pentru sustinere!,, - transmit tinerii Social Democrati Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus