News Mehedinti

Cercetat după ce a încercat să fure fierul din mai mulţi şpalieri de ciment

Cercetat după ce a încercat să fure fierul din mai mulţi şpalieri de ciment

Data: 12-2-2013

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că o persoană distruge mai mulţi şpalieri aflaţi în proprietatea unei societăţi comerciale din zona Dealul Viilor, municipiul Drobeta Turnu Severin.

La scurt timp, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a surprins  pe G. Pompilică de 42 ani din satul Magheru. Bărbatul a spart mai mulţi şpalieri de ciment pentru a sustrage fierul rezultat.

“În urma verificărilor, s-a constatat că persoana în cauză a folosit un baros, un cleşte de tăiat şi un patent pentru a distruge nouăsprezece şpalieri de ciment cu scopul de a valorifica fierul rezultat”, a declarat reprezentanţii IJJ Mehedinţi. 

Pentru fapta sa, bărbatul se va alege cel mai probabil cu un dosar penal.

 

 

 

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus