News Mehedinti

CONFERINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA PSD MEHEDINŢI

CONFERINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA PSD MEHEDINŢI

Data: 22-1-2020

Astăzi s-a organizat Conferinţa Judeţeană Extraordinară a Partidului Social Democrat Mehedinţi pentru a se stabili delegaţia organizaţiei judetene la Congresul PSD care va avea loc, cel mai probabil, pe data de 29 februarie a.c. la Parlamentul României.

Organizaţia judeţeană Mehedinţi va avea un număr de 36 de delegaţi, primari PSD din judeţul nostru şi consilieri judeţeni.

,,Mă bucură faptul că astăzi au participat la şedinţă aproape toţi primarii PSD, lucru care dovedeşte că suntem în continuare cea mai puternică echipă politică din Mehedinţi. Am demonstrat unitatea partidului nostru şi la alegerile obţinute anul trecut şi sunt convins că vom demonstra prin votul mehedinţenilor şi la alegerile din vara aceasta, fie ele locale sau anticipate,, a declarat presedintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu.


Galerie foto

CONFERINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA PSD MEHEDINŢI


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus