News Mehedinti

Societatea Comerciala Selprest SRL Orsova

Cu o experienţă de peste ZECE ANI, societatea Comerciala Selprest SRL Orsova executa lucrari de constructii pentru toate nevoile dumneavoastra!

Data: 29-5-2018

Firmă de constructii cu sediul in Municipiul Orsova Mehedinti, executa lucrari de constructii pentru toate nevoile dumneavoastra, nemaifiind nevoie sa apelati la mai multi specialisti in constructii amenajari interioare sau exterioare.

Cu o vechime de peste zece ani în domeniu, serviciile oferite nu doar ca sunt de cea mai buna calitate, dar se incadreaza perfect pentru orice buzunar!

Din serviciile oferite se regasesc:

De asemenea, societatea efectueaza lucrari de amenajari pentru persoane fizice si juridice in Orsova, Eselnita, Dubova (Clisura Dunarii) cat si in Drobeta Turnu-Severin, Strehaia, Baia de Arama, Vanju Mare sau judetele invecinate Caras-Severin (de regula Baile Herculane), Dolj, Gorj.

De-a lungul timpului, societatea a avut inclusiv clienti din Germania şi se pot deplasa in tari din Europa.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret personalizate, reprezentanţii firmei va asteptă la sediul din municipiul Orsova, str. Primaverii nr.2, sc. B, ap. 3, telefon 0720047145, 0727893616, Email: selprest@yahoo.com


Galerie foto

Societatea Comerciala Selprest SRL Orsova
Societatea Comerciala Selprest SRL Orsova
Societatea Comerciala Selprest SRL Orsova
Societatea Comerciala Selprest SRL Orsova


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus