News Mehedinti

Cum a reușit primarul localității Isverna, IONUȚ STOICAN, să includă comuna în cel mai mare TRASEU TURISTIC din țară: Via Transilvanica

Cum a reușit primarul localității Isverna, IONUȚ STOICAN, să includă comuna în cel mai mare TRASEU TURISTIC din țară: Via Transilvanica

Data: 2-12-2019

Comuna Isverna din Mehedinți atrage an de an tot mai mulți turiști dornici să se bucure de peisajul unic pe care zona îl oferă, liniștea si obiectivele turistice cu adevărat spectaculoase.

Având potențial turistic, comuna Isverna merita cu adevărat să fie promovată și să se alinieze în rândul celor mai căutate destinații de vacanță din România. Acest lucru a fost posibil datorită implicării directe și a demersurilor întreprinse de către primarul Ionuț Stoican care a insistat în repetate rânduri ca Isverna să fie inclusă în cel mai mare și important traseu turistic din România și anume Via Transilvanica.

Deși initial, Isverna nu se regăsea pe acest traseu, edilul Ionuț Stoican a reușit să convingă inițiatorii proiectului că frumoasa comună din Mehedinți îndeplinește toate condițiile pentru a fi introdusă în marele circuit.

"Isverna poate concura cu cele mai căutate destinații turistice din România, de aceea era absolut necesar să includem comuna în traseul Via Transilvanica. Acest circuit turistic care va promova și mai mult Isverna, ne va ajuta în dezvoltarea turistică a zonei, cu toate frumusețiile si bogățiile culturale de care dispunem. Inițial comuna noastră nu a fost inclusă în traseu, însă am insistat și am făcut toate demersurile necesare ca proiectul să nu ne ocolească. Mă bucur că în cele din urmă inițiatorii au înțeles că Isverna trebuie inclusă în traseu și sunt convins că numărul turiștilor va crește și mai mult în viitor", a precizat primarul Ionuț Stoican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus