News Mehedinti

De Ziua Îndrăgostiţilor agenţiile de turism vin cu oferte tentante în faţa cuplurilor

De Sfântul Valentin agenţiile de turism vin cu oferte tentante pentru îndrăgostiţi

Data: 13-2-2013

Două nopţi de cazare la un hotel de patru stele în Azuga, cameră dublă cu mic dejun bufet suedez, acces la SPA, piscină, saună, jacuzii, cină romantică în seara de 14 februarie şi muzică ambientală, aşa sună una din ofertele scoase la bătaie pentru Ziua Sfântului Valentin.

Toate acestea la preţul de 75 euro de persoană. Nici staţiunea Băile Herculane nu se lasă mai prejos când vine vorba de Ziua Îndrăgostiţilor. Cuplurile care îşi doresc ceva special pentru această zi sunt invitate să petreacă două nopţi la un hotel de trei stele în staţiune, cu doar 340 de lei de persoană. Tinerii pot beneficia de un răsfăţ SPA cu masaj de relaxare timp de 20 de minute pentru băieţi şi baie jacuzii pentru fete, o cină specială plus bomboane şi şampanie în cameră, în ziua sosirii.

Oferte multe, cereri deloc!

Potrivit unei agenţii de turism din Orşova, până astăzi nu au existat cereri din partea tinerilor de a cumpăra vreun pachet pentru ziua dedicată lor. “Din câte ştim, nu am avut nicio cerere în acest sens. Pachete sunt multe, în diferite zone ale ţării, la preţuri destul de mici. Mai pot apărea cereri pe ultima sută de metri, sau pentru weekendul care urmează”, a explicat reprezentanta unei agenţii de turism din oraş.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus