News Mehedinti

Doi români şi un sârb cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Doi români şi un sârb cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Data: 19-4-2019

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, au descoperit într-o autoutilitară oprită în trafic, 23.000 de pachete cu ţigări.

În data de 17.04.2019, ora 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere și Compartimentului Sprijin Operativ – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinți și cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.  

Astfel, au fost oprite în trafic, pe raza localităţii Slatina, două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară, în care se aflau trei bărbaţi, doi cetăţeni români şi un cetăţean sârb.

În urma controlului efectuat asupra mijloacelor de transport, a fost descoperită, în compartimentul marfă, într-un spaţiu special amenajat în pereţi dublii, cantitatea de 23.000 pachete cu ţigări, diferite mărci, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător.

Ţigările, în valoare totală de 276.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat. Totodată, cele două autoturisme, în valoare totală de 28.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul  Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.      


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus