News Mehedinti

Donații și sponsorizări la Spitalul Municipal Orșova

Donații și sponsorizări la Spitalul Municipal Orșova

Data: 27-3-2020

Conducerea Spitalului Municipal Orșova pune la dispoziția cetățenilor care vor să susțină în această perioadă de criză unitatea medicală, contul pentru donații și sponsorizări deschis la Trezoreria Orșova: RO98TREZ46321f370100XXXX.


La nivelul fiecărui spital e nevoie în această perioadă de echipamente și consumabile necesare combaterii epidemiei COVID-19. Toți banii donați vor avea ca scop prevenirea și combaterea Coronavirusului. Donațiile se pot face nu doar în bani, ci și în materiale sau echipamente medicale absolut necesare în această perioadă!

Orice ajutor contează!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus