News Mehedinti

DRUMUL DE LA GROZEȘTI, ASFALTAT APROAPE ÎN ÎNTREGIME

Data: 6-11-2020

DJ607, între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, a fost asfaltat în proporție de 90%, în acest moment fiind în derulare lucrări de consolidare pe porțiunea de 3 km, neasfaltată până în acest moment.

Constructorul a anunțat că 23 din cei 26,08 km au fost asfaltați, pe cea mai mare lungime fiind deja în derulare procesul de așternere a celui de-al doilea strat, cel de uzură.

În paralel, se fac accese la proprietăți și rigole în localitățile Cârceni și Grozești.

,,Tronsonul DN 67A— Grozești — limita județ Gorj este lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți. Locuitorii din această zonă circulă pentru prima dată pe asfalt, după ce Consiliul Județean Mehedinți a atras fonduri europene pentru modernizarea drumului.,, a declarant președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus