News Mehedinti

DSP dă undă verde furnăzării de apă potabilă în municipiul Orșova

Data: 4-5-2020

După mai bine de 24 de ore fără strop de apă la robinete, astăzi s-a reluat furnizarea apei în municipiul Orșova ca urmare a analizelor efectuate de catre Directia de Sanatate Publica Mehedinti.

Specialistii DSP au constatat ca apa a revenit la parametri normali, drept urmare orsovenii au din nou apa. Intr-adevar deocamdata aceasta este tulbure și murdara, insă în acest context, Societatea Floricola a anuntat toti consumatorii, printr-un comunicat de presă, că in urmatoarele 24 de ore, apa va fi folosita doar in scopuri menajere, nu pentru baut sau gatit.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus