News Mehedinti

EXPOZIȚIA ,,SPAȚII FLUENTE,, LA PALATUL CULTURII

Data: 22-10-2020

În perioada 22 octombrie – 22 noiembrie, la Palatul Culturii ,,Teodor Costescu,, va fi deschisă expoziția ,,Spații fluente. Hărți ale spațiului dunărean, 1650-1800,,.

,,Este un eveniment deosebit și mă bucur că municipiul nostru a fost inclus în acest proiect cultural care evidențează o călătorie în timp a spațiului dunărean. Sunt lucrări interesante, felicit organizatorii și îi invit pe severineni să viziteze această expoziție, respectând bineînțeles măsurile de distanțare impuse de pandemie. Sperăm cu toții, ca măcar de anul viitor, să putem relua evenimentele culturale care au fost suspendate din cauza situației existente, să scăpăm de acest virus și să ne reîntoarcem sănătoși la viața pe care am avut-o înainte de pandemie.,, a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus