News Mehedinti

FĂRĂ RESTRICŢII ÎN SERBIA PENTRU PERSOANELE VACCINATE!

Data: 17-6-2021
Începând cu data de 17 iunie 2021, restricţiile de intrare în Serbia au fost ridicate pentru cetăţenii români care prezintă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19, anunţă reprezentanţii Prefecturii Mehedinţi.
 
Astfel, cetățenii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva COVID – 19 eliberat de autoritățile competente din România pot intra pe teritoriul Serbiei, fiind exceptați de la măsura carantinei sau de la prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.
 
Restricţiile de intrare în Serbia au fost ridicate şi pentru minorii nevaccinaţi în vârstă de până la 18 ani.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus