News Mehedinti

Femeie INJUNGHIATA de fostul sot in parcarea fabricii unde lucra

Femeie INJUNGHIATA de fostul sot in parcarea unei fabrici din SEVERIN

Data: 3-10-2018

O angajată a fabricii de cablaje din Drobeta Turnu Severin a fost atacată de fostul soț în parcarea instituției. Incidentul s-a petrecut aseara, când femeia a ieșit de la serviciu. Era înconjurată de mai multe colege de serviciu când fostul soț a smuls-o efectiv dintre colege și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, scriu redactorii descoperamehedinti.ro.

Loviturile au fost violente, dar nu i-au pus viața în pericol, conform medicilor de la Secția de Primiri Urgențe și reprezentanților polițiștilor din cadrul IPJ Mehedinți.  Atacatorul este fostul soț al femeii care se pare că nu a suportat ideea că femeia a cerut divorțul. Femeia este din comuna Izvoru Bîrzii și a fost salvată din mâinile atacatorului de către colegii săi de muncă.

Se pare ca in cursul acestei dimineti, dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti cu propunere de declinare a competentei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus