News Mehedinti

FONDURI EUROPENE PENTRU REABILITAREA STRĂZILOR DIN SEVERIN

Data: 19-8-2020

Astăzi s-a semnat cel mai mare contract pe fonduri europene, din ultimii ani, pentru proiectarea și execuția a unui număr de 11 străzi din Drobeta Turnu Severin, în valoare de peste 8,2 milioane euro.  Astfel, în perioada următoare, vor fi realizate ample lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, pe cele mai importante artere din oraș.

Pe lângă asfaltarea efectivă, proiectul prevede și realizarea rețelei pluviale, realizarea de accese către proprietăți, amenajarea trotuarelor, sistemul de iluminat precum și amenajarea spațiilor verzi.

Străzile care vor intra în reabilitare sunt:

✅ Bd. Vîrciorova
✅ Calea Severinului
✅ Dudașului
✅ Vodița
✅ Făgăraș
✅ Răscoalei
✅ Banovița
✅ Iazului
✅ Villacrosse
✅ Balcani
✅ Prelungirea Carpați

,,Odată cu aceste investiții închidem practic reabilitarea tuturor străzilor importante din Drobeta Turnu Severin, un obiectiv pe care mi l-am propus pentru a crește atractivitatea orașului și calitatea vieții severinenilor. Prin proiectele depuse și finanțate în diferitele programe ale Uniunii Europene, am reușit să atragem în ultimii ani peste 40 de milioane de euro. O serie de proiecte sunt deja în pregătire pentru următorul exercițiu financiar 2021-2027, pentru că finanțarea europeană rămâne pentru mine o prioritate, pentru a grăbi modernizarea și dezvoltarea Severinului.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus