News Mehedinti

Fostul primar al municipiului Orșova, Ion Manea, își pune la dispoziție spațiile de cazare din oraș persoanelor care au nevoie de carantină

Data: 19-3-2020

Ion Manea, fostul primar al municipiului Orșova dă dovadă de solidaritate în aceste momente în care virusul COVID-19 atacă țara noastră. Acesta a anunțat că își pune la dispoziție pensiunea din centrul orașului persoanelor care vor avea nevoie de carantină.

,,Văzând care este situația privind Coronavirusul, m-am gândit să ofer o mână de ajutor, atât cât pot, și să ofer camerele pensiunii din Orșova drept spațiu de carantinare persoanelor care vor avea nevoie de acest lucru. Este vorba despre 14 camere duble și două apartamente,, a precizat Ion Manea, fostul edil al Orșovei.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus