News Mehedinti

FOTO / VIDEO Doi hoţi de fier vechi somaţi cu focuri de armă

FOTO / VIDEO Doi hoţi de fier vechi somaţi cu focuri de armă

Două persoane din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi au fost somate cu focuri de armă de către poliţişti după ce au încercat să fugă, fiind prinşi la furat.

Cei doi încercau să fure fier vechi şi diferite bunuri gospodăreşti dintr-un imobil dezafectat de pe raza comunei Corlăţel.

“La vederea poliţiştilor cele două persoane au fugit în direcţii diferite, fapt pentru care oamenii legii au efectuat somaţia legală urmată de un foc de avertisment în plan vertical”, a explicat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Pentru prinderea acestora, agenţii postului de poliţie au solicitat sprijinul colegilor de la Secţia 7 Poliţie Rurală Vînju Mare şi a celor de la Serviciul de Acţiuni Speciale. La scurt timp de la incident, cei doi suspecţi au fost reţinuţi.

Este vorba despre T. Dumitru, de 36 ani şi T. V. Dumitru, de 29 ani, ambii din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arestare preventivă.

  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus