News Mehedinti

In perioada 3-5 mai se vor organiza Zilele Severinului editia 2019

In perioada 3-5 mai se vor organiza Zilele Severinului editia 2019

Data: 12-4-2019

Municipalitatea anunta ca anul acesta Zilele Severinului vor avea loc in perioada 3-5 mai. Programul pregatit pentru severineni este unul complex si va cuprinde atat spectacole de muzica populara, cat si usoara.

Pe scena care va fi amenajata in parcarea hipermarketului Carrefour, vor avea loc spectacole de muzica usoara, iar printre formatiile care vor concerta se numara: Stefan Banica Jr., Zdob si Zdub, Voltaj.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus