News Mehedinti

Amenzi în valoare de 2.800 de lei aplicate de către jandarmi

În ultimele trei zile, jandarmii au aplicat amenzi în valoare de 2.800 lei

Jandarmii mehedinţeni au executat  în ultimele trei zile mai multe acţiuni specifice de ordine publică în urma cărora au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de de 2.800 lei.

 Tigări la negru

Printre victímele căzute pe mâinile jandarmilor, se numără şi  U.Cezar, în vârstă de 37 de ani, care a fost surprins  în zona unei instituţii de învăţământ din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce oferea trecătorilor spre vânzare ţigări marcate necorespunzător şi  fără a deţine acte de provenienţă. Pachetele de ţigări au fost ridicate şi predate organelor competente în vederea continuarii cercetărilor. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus