News Mehedinti

ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA CENTRELE DIN ȘIȘEȘTI ȘI ILOVĂȚ

Data: 5-7-2021

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, Adrian Bidilici, a efectuat astăzi o vizită neanunțată în centrul de Îngrijiri și Asistență pentru Persoanele cu Handicap Somatic și Senzorial ILOVĂȚ și la Căminul pentru Persoane Vârstnice ,,Sf. Maria,, ȘIȘEȘTI, pentru a verifica modul în care sunt respectate standardele privind serviciile de cazare, mâncare și igienă a beneficiarilor.

,,Este de datoria mea să identific personal problemele din centrele rezidențiale pentru copii și bătrâni, motiv pentru care mi-am făcut un obicei de a merge în vizite neanunțate, verificări care se vor permanentiza în perioada următoare. La Șișești și Ilovăț am găsit multe lucruri bune, dar și o serie de deficiențe pentru care am dat termene de remediere. Dat fiind faptul că vorbim de persoane instituționalizate care au nevoie de o atenție deosebită din partea personalului direcției, consider că este prioritar să îmbunătățim calitatea serviciilor de asistență socială pentru acești copii și bătrâni. În ceea ce mă privește, voi monitoriza îndeaproape activitatea din centrele rezidențiale ale instituției noastre. Dacă stăm doar prin birouri, nu o să știm niciodată care sunt adevăratele probleme. Mai mult decât atât, nu voi ezita să înlocuiesc conducerea celor două centre în cazul în care neregulile depistate astăzi nu vor fi remediate în cel mai scurt timp,, a precizat directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, Adrian Bidilici.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus