News Mehedinti

INCENDII DE VEGETAŢIE USCATĂ ÎN MAI MULTE LOCALITĂŢI DIN MEHEDINŢI

Data: 5-5-2021

În perioada 29 aprilie – 03 mai a.c., pompierii mehedințeni au intervenit pentru stingerea a șase incendii, patru dintre acestea izbucnite la vegetație uscată, iar alte două manifestate la un utilaj agricol și un apartament.

Cele patru incendii au cuprins circa șase hectare de vegetație uscată, pe raza localităților Ciochiuța, Drobeta Turnu Severin, Rogova și Orșova. În localitatea Rogova, intervenția promptă a pompierilor militari a împiedicat extinderea flăcărilor la o cultură de viță-de-vie din imediata vecinătate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus