News Mehedinti

INVAZIE DE FLOTANȚI ELECTORALI ADUȘI DE PNL ÎN COMUNA ISVERNA!

Data: 27-9-2020

Se votează în masă în comuna Isverna, iar pozele vorbesc de la sine. Sute de flotanți electorali, aduși de PNL, stau la rând încă de la orele dimineții pentru a decide, fără drept, viitorul comunei Isverna. Pe rețelele de socializare au ajuns virale fotografiile în care oamenii efectiv nu mai respectă nicio distanțare socială, regulile fiind încălcate și la propriu și la figurat.

La Isverna, candidatul PNL la funcția de primar a realizat că nu are nicio șansă cu oamenii din localitate și vrea să câștige alegerile, neortodox, cu flotanții electorali aduși din alte localități. În ciuda tuturor eforturilor disperate ale liberalilor din Isverna, sondajele de ultimă oră îl scot câștigător detașat tot pe Ionuț Stoican, primarul în funcție.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus