News Mehedinti

Iohannis anunţă noi restricţii pentru români: Ce a fost recomandare până acum devine obligaţie de mâine. Va fi folosită şi Armata

Data: 24-3-2020

Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii pentru români în plină epidemie de coronavirus. "Ce a fost până acum o recomandare devine obligație, după principiul "stăm acasă", a declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni, după o şedinţă de urgenţă pentru gestionarea epidemiei COVID-19, cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Una dintre măsuri îi priveşte pe românii cu vârsta peste 65 de ani. Aceştia vor fi OBLIGAŢI să rămână acasă în perioada stării de urgenţă. 

RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus