News Mehedinti

Kladovo devine și el orașul atacat de COVID-19: trei cazuri confirmate, un deces și ale 10 persoane suspecte!

Kladovo devine și el un oraș atacat de COVID-19: trei cazuri confirmate, un deces și ale 10 persoane suspecte!

Data: 7-4-2020

Autoritățile sârbe sporesc măsurile de prevenire a noului Coronavirus, iar Kladovo, orașul cel mai căutat de mehedințeni până nu demult, pentru petrecerea timpului liber, se alătură localităților unde COVID-19 atacă ușor, ușor populația.

Dacă până nu demult restaurantele și terasele din Kladovo erau pline ochi de orșoveni, ori severineni, iată că astăzi, situația epidemiologică din Serbia obligă autoritățile să ia măsuri și mai drastice, iar carantina aici este mult mai dură decât la noi.

S-a terminat momentan cu vizitele în orașul sârbesc, cu mesele întinse sau chefurile date de români aici. Se pare că orice mișcare pe întreg teritoriul Serbiei este strict interzisă. În această perioadă nu se poate ieși din casă fără permis special. Excepție fac cei care au animale de companie, care pot ieși la plimbare cu ele între orele 23:00 și 01:00 doar 200 de metri în jurul locuinței.

În orașul Kladovo, până acuma sunt 3 cazuri de persoane confirmate cu infecția COVID-19 și un caz de deces, oficial confirmat. Sunt încă 10 cazuri de suspecți, pentru care încă nu avem rezultate oficial confirmate! Tot oficial, 507 persoane sunt la izolate la domiciliu pe teritoriul municipiului Kladovo.

Toți cei care se prezintă cu simptomele caracteristice suspiciunii de infectare cu COVID-19 se duc la testare la clinica de boli infecțioase de la Niș, iar rezultatele se întorc după câteva zile.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus