News Mehedinti

LIVIU MAZILU, CANDIDATUL PSD MEHEDINȚI LA SENATUL ROMÂNIEI: ,,COMUNELE BÎLVĂNEȘTI ȘI BALTA VOTEAZĂ #PSD PE 6 DECEMBRIE,,

Data: 30-11-2020

Declarație de presă, LIVIU MAZILU, candidat #PSD_MEHEDINȚI la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru funcția de senator:

,,🔜 Județul Mehedinți trebuie să iasă din amorțeală și să devină un pol de dezvoltare economică, un loc din care tinerii să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun.

💯 Oamenii au nevoie de siguranța unui loc de muncă, iar miza #Partidului_Social_Democrat este să ofere tuturor românilor  o perspectivă clară asupra viitorului.

↗️ Am întâlnit în localitățile #Bîlvănești și #Balta, mehedințeni care ne-au mărturisit că vor să scape cu orice preț de guvernarea PNL, iar pe data de #6_decembrie vor sancționa la urne acest partid pentru nepăsarea și incompetența de care a dat dovadă în ultima perioadă.

🆗️ Discuțiile au fost constructive și mă bucur să văd că oamenii au încredere în #Partidul_Social_Democrat. Nu îi vom dezamăgi și vom lupta pentru ca ei să se bucure de comunități dezvoltate care să le ofere șansa unei vieți mai bune!

✅ Pe 6 decembrie vom spune STOP guvernării nocive! Nu e loc pentru superficialitate și mediocritate în #Guvernul_României!

🔴 #Siguranța_unui_trai_mai_bun este garantată doar de către Partidul Social Democrat.,, a declarat #LIVIU_MAZILU, candidatul PSD Mehedinți pentru Senat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus