News Mehedinti

LUCRĂRILE ÎN CARTIERUL SCHELA DE JOS SE APROPIE DE FINAL

Data: 2-12-2020

Lucrările de reabilitare a străzilor Victor Daimaca, Alunului și Fraternității, artere importante ce leagă cartierul Schela de Jos de Calea Timișoarei sunt aproape de final.

După ce s-a realizat sistemul de canalizare și extinderea rețelei de alimentare cu gaze, în aceste zile se lucrează la turnarea covorului asfaltic.

,,La finalul acestor investiții, care s-au dovedit a fi foarte complexe, știut fiind faptul că în regiune există și un important sit arheologic ce ocupă 4000 de ani de istorie, putem spune că întreaga zonă va beneficia de toate utilitățile necesare unei cartier urban modern.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus